2018 Solo Capital Ltd.

jobs@solocapital.bg                     

  • Facebook Basic Black

НАМЕРЕТЕ РАБОТА

Как да кандидатствате за работа?

Прочетете внимателно обявените от нас работни места в нашия сайт - www.solocapital.bg, или в платформите jobs.bg, zaplata.bg или jobtiger.bg.

Кандидатствайте само ако отговаряте на изискванията в желаната от вас обява. Кандидатсването става  чрез имейл: jobs@solocapital.bg или чрез съответната платформа, като не забравите да посочите коя е позицията, за която кандидатсвате. Ако ви е необходима допълнителна информация, моля свържете се с нас на моб. тел: 0898 531 692. 

Вашите документи ще бъдат разгледани от нашите експерти, след което наш сътрудник ще се свърже с вас за кратко интервю по телефона, вайбър или скайп. След което евентуално ще ви бъде насрочено интервю в някой от нашите офиси  - Стара Загора, София, Пловдив или друго населено място, където ще бъде необходимо да попълните договор за посредническа дейност според законите на Република България. 

На това интервю ще ви бъде насрочено и интервю с работодателя. 

Заключителното интервю ще се проведе в офиса на работодателя, който ще ви отправи предложение за започване на работа и сключване на трудов договор.

Ако търсите най-добрата работа за вас, ние с нетърпение очакваме да се свържете с нас! 

Соло Кепитъл” ЕООД Политика за опазване на личните данни на клиентите

Обработката на вашата трудова автобиография относно кандидатстването ви за свободно работно място обявено от наш клиент изискват събирането и обработването на следните лични данни за вас: име, електронна поща, адрес град и област и телефон. Тази информация се съхранява в нашата база данни само за дадената позиция в срок до 90 дни, за да можем да ви поканим на интервю за работа и да определим от кой град сте.
Съгласно Общия Регламент за защита на личните данни, „Соло Кепитъл” ЕООД е Администратор на лични данни. Във връзка с изпълнение на изискванията на чл. 13 от Регламента, с подаването на кандидатурата си всеки кандидат е информиран и се съгласява със следното:
1. Целта на обработването, за което личните данни, посочени в приложените от кандидатите документи са предназначени за проверка на съответствието с условията (квалификация, професионален опит и др.) за заемане на обявената свободна позиция и извършване на подбор за сключване на трудов договор с дружеството.
2. Администраторът декларира, че личните данни, получени с настоящето съгласие, няма да бъдат обработвани с други цели.
3. Срокът за съхранение на предоставените лични данни е до приключване на подбора по обявената позиция и сключване на трудов договор с избрания кандидат, но не повече от три месеца след изтичане на срока на настоящото обявление за свободна позиция.
4. След изтичане на този срок, личните данни, получени с настоящето съгласие, ще бъдат унищожени (хартиените носители чрез шредиране, а на техническия носител – чрез заличаване и изтриване на съответните файлове от компютрите на Дружеството.
5. Администраторът не извършва автоматизирано вземане на решения, включително профилиране, по отношение на лични данни

Вие имате право на достъп и коригиране на данните както и да възразите срещу

обработването на личните  данни за целите на директния маркетинг. Можете да упражнява това право, като се свържете с нас:

email: jobs@solocapital.bg 

Адрес: гр.Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 158, офис:36

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now