top of page

НАМЕРЕТЕ ПЕРСОНАЛ

Вашият служител ви чака при нас

Как да намерите персонал чрез нас?

 

Свържете се с нас по телефона, за да организираме среща в нашия или вашия офис, на която да ни разкажете подробно от какъв персонал точно имате нужда. На тази среща ще бъде подписан договор между вашата и нашата фирма за набиране и подбор на персонал. След това ние ще изработим стратегия и ще стартираме процедура за набиране на персонал. Ще извършим селекция на подходящите кандидати, според вашите изисквания, и ще ги тестваме с професионални психологически тестове, ако това е поръчано от вас.  Извадката от селектираните подходящи кандидати  ще ви бъде представена и вие ще можете да зададете допълнителни въпроси за да вземете вашето крайно решение в заключителното интервю с кандидатите. 

Covid-19 

Уважаеми клиенти,

От името на всички нас, от Соло Кепитъл ЕООД ,  най-искрено съжаляваме за неудобството, което кризата с Covid-19 може да причини на Вас и Вашето семейство.

Безопасността и благополучието на нашите клиенти и служители е наш основен приоритет и работим в тясно сътрудничество с всички държавни органи, за да следваме всички насоки на СЗО и Националения кризисен щаб Коронавирус с оглед да сведем до минимум всеки риск за здравето на нашите служители и клиенти.

От 16 март 2020г. ПРЕУСТАНОВЯВАМЕ РАБОТА С КЛИЕНТИ В ОФИСА, НО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА РАБОТИМ ЧРЕЗ ТЕЛЕФОН: 0898531692, имейл адрес за търсещи работа: jobs@solocapital.bg  и имейл адрес за работодатели: solocapital@solocapital.bg

Ще продължим да спазваме всички насоки на СЗО и Националения кризисен щаб коронавирус, както и всички наложени ограничения.

Всички интервюта за работа с РАБОТОДАТЕЛИ ще бъдат организирани при първа възможност, когато работодателите преценят, че е най-безопосно за КАНДИДАТИТЕ  за съответното работно място.  Моля да продължавате да следите нашите обяви за свободни работни места чрез: https://www.jobs.bg/,  https://www.zaplata.bg/, https://www.solocapital.bg/

Надяваме се тази политика да засили Вашата увереност и да можете  по-безопосно да търсите работа или персонал, тъй като настоящата криза, свързана с Covid-19, ще премине и животът рано или късно ще се върнем  към нормалното си темпо.

През последните 16 години се сблъскахме с много кризисни ситуации и при всеки такъв случай, благодарение на нашите клиенти и служители, Соло Кепитъл ЕООД става все по-силна компания. Благодарим Ви за търпението. Ние сме добре подготвени да посрещнем тези времена на предизвикателства и работим усилено, за да поставим на преден план безопасността на нашите служители и клиенти във всички наши услуги.

Сърдечни поздрави,
Тихомир Тодоров,

 Управител на Соло Кепитъл ЕООД

Ние ви очакваме, за да намерим подходящия за вас персонал! 
bottom of page